Praktische info:

Extra opties

Blik op Rome Tour

Blik op Rome Tour

Het mooiste zicht op de stad

Op de route van de Blik op Rome Tour kom je langs de mooiste uitzichtpunten van de stad. Je kunt niet alleen volop genieten van een wijds panorama van koepels en monumenten, maar je krijgt ook een beter beeld van de stad als geheel. Ook ontdek je kleine straatjes en rustige hoekjes van de stad waar je te voet nooit zou zijn gekomen. De Nederlandstalige gids zorgt ervoor dat je de route veilig en rustig tempo kunt beleven, en weet over de monumenten onderweg natuurlijk van alles te vertellen!

Je ziet o.a:

Thermen van Trajanus ● Colosseum ● Celioheuvel (met uitzicht op het Colosseum en de oostkant van de Palatijn) ● Circus Maximus (met uitzicht op de Palatijn aan de zuidelijke kant) ● Aventijn en de Sinaasappeltuin (met uitzicht op de zuidelijke kant van het centrum) ● Bocca della Verità ● Tibereiland ● Trastevere ● Santa Maria in Trastevere ● Janiculusheuvel (met uitzicht op de stad vanuit westelijke richting) ● Engelenburcht (Mausoleum van Hadrianus) ● Engelenbrug ● Via dei Coronari ● Piazza Navona ● Pantheon ● Santa Maria sopra Minerva ● Largo di Torre Argentina ● Het Joodse Ghetto ● Theater van Marcellus ● Capitolijn met zicht op het Forum Romanum ● Fagutaleheuvel (met een verrassend uitzicht op het Colosseum)

Uitzicht op het Colosseum in Rome
  • €45,00

    per deelnemer
Nu reserveren

Inclusief:

Blik op Rome Tour

Planning 2018

2 januari - 31 december
madiwodovrzazo
9.159.159.159.159.159.159.15

Nu reserveren

Klanten aan het woord

  • “Een geweldige fietsrit door Rome met onze fantastische gids Mies. Ze wist overal iets over te vertellen, een echte aanrader!” Marian, November 2017