Bedankt voor je reservering!

Wordt deze mail niet goed weergegeven? Klik hier voor een online versie van de tekst.

Beste,

We hebben je reservering in goede orde ontvangen en deze doorgestuurd naar de uitvoerder van de tour. Wat gebeurt er nu verder?

Ik heb een fietstour geboekt

Op de Fiets in Rome

We hebben je betaling ontvangen en je gegevens doorgestuurd naar Topbike Rental & Tours, onze partner voor de fietstours in Rome. Je reservering is nu definitief, de annuleringsvoorwaarden zijn vanaf nu van toepassing. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen een voucher met de bevestiging van je reservering en de laatste details. Deze voucher geldt ook als je betalingsbewijs.

Ik heb een andere tour geboekt

Tours in Rome

We hebben je aanvraag doorgestuurd naar de uitvoerder van je tour. Zodra deze heeft bevestigd dat er nog plaatsen zijn wordt je reservering definitief en zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Voor de tours Vaticaan, Antiek Rome en Tosca geldt dat we je een aanbetaling zullen vragen zodra we van de gids een bevestiging hebben ontvangen. Je kunt dat ook op de tourpagina nalezen. Deze aanbetaling geldt als bevestiging van je reservering en wordt gebruikt om je toegangsbewijzen te kopen. We zullen je in dat geval per mail een betalingsinstructie sturen, zonder je betaling is je reservering dan niet definitief. 

Voor de andere tours betaal je ter plaatse, voor vertrek van de tour. Je kunt ter plekke voor deze tours alleen contant betalen, dus zorg ervoor dat je voldoende geld bij je hebt.

Hieronder vind je een overzicht van de gegevens die je hebt ingevuld en de totale kosten van je tour. Neem dit overzicht mee naar het vertrek want het geldt ook meteen als je reserveringsbewijs. 

Kun je onverwacht niet deelnemen? Meld je dan tijdig af. Bij niet verschijnen zonder tijdige afmelding ben je kosten verschuldigd, wij behouden het recht je een factuur te sturen.

Veel plezier bij de verdere voorbereiding van je Rome-reis en tot ziens in Rome!

Het team van Op de Fiets in Rome en Tours in Rome